söndag 2 maj 2010

Min vän..


..Carolina Romare introducerade mig för konstnären Johan Thurfjell, och den sidan av mig som lite för gärna dricker rödvin och röker cigaretter, läser Per Hagman och lyssnar på Stina Nordenstam blandar gärna ner sig i hans konst.
Hennes favorit bland verken är även min. Läs och känn.

5 kommentarer:

 1. Så konstigt men oxå inte...
  Har ju din blogg i min blogglista & enligt den så har du inte uppdaterat bloggen på 3 dagar & jag tänkte att du kanske var iväg på en resa. Gick nu in här & ser att du visst uppdaterat i dagarna & dessutom hittar jag Thurfjells vackra ord. Det skulle kunna se rätt dumt ut med tanke på att jag igår la ut samma vackra tavla på min blogg. Istället bara log jag & tänkte på att våra likheter återigen korsat väg. Att det är fler än jag som ser det som vackra ord & inte bara mörka. Men för mig är det självupplevt för 4 år sedan så jag blev helt frälst i tavlan när jag såg den för första gången. När jag inte fick den på min födelsedag & i förra veckan hittade den som affisch i Moderna Muséets webshop så beställde jag den direkt. Nu ska den bli fin tavla här hemma, den är så sann!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Varför vet varenda cell i min kropp hur det känns?

  SvaraRadera
 3. och du är alltid, alltid jag

  SvaraRadera
 4. Sånn en vakker dag, også får du meg til å gråte?!... Nydelige ord som treffer rett i hjerteroten!

  Jeg var inne for å kikke hos deg, da jeg ikke har "hørt" fra deg, også oppdager jeg til min stooore forskrekkelse at jeg ikke har lagt meg til som følger hos deg?!? Æææææ! Jeg gjør det med en gang!!

  Riktig god helg til deg, Magnus, og takk for at du kjører din stil, som er litt annerledes enn alle andre blogger:-)

  Og P.s. hvem Henrik taler du på vegne av...?

  SvaraRadera