tisdag 18 maj 2010

En av årets bästa dagar..
..spenderades med mamma på Österlen i strålande vårväder. Först besök på favoritstället Olof Viktors med underbar fika i solen och sedan konstutställning i deras galleri. Ewa Rennstam är för mig en helt ny bekantskap och definitivt något att hänga på väggen! Målningen "rapsen blommar -igen" fick mig att djöja kvar länge.. och liksom färdas tillbaka till barndomen..
Sedan styrde vi kosan till Naeslund Antikviteter i Kabusa där vi mös med kattungar, åt kakor och drack kaffe i lä och skaffade årets första färg på kinden! Fick även med mig lite nya möbler hem, men mer om det i ett annat inlägg.. nu ska jag blunda och vara nöjd!

2 kommentarer:

  1. Va lustigt...
    Vi kunde träffats idag! Jag var oxå på väg till Olof Viktors, Naeslunds, Kabusa Antik mfl. Skulle visat en vän men det blev uppskjutet. Hade ju varit lite festligt att plötsligt känna igen dig men kanske lite svårt att placera. Log direkt när jag såg översta bilden & kände surdegsbakeridoften, vilken härlig dag ni fick! Kattungar, solbränna & nya möbler dessutom...låter spännande.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad underbart det låter. Hoppas att dagen idag är lika fin. Puss

    SvaraRadera