onsdag 24 mars 2010

Satte kaffet i halsen..


..när jag bläddrade igenom nya numret av Antik & Auktion och såg detta underbara lilla originalblå rokokobord som för något år sedan fanns i min ägo. Varför i hela friden gjorde jag mig av med det??
I reportaget "inred med vårens lätta möbler" fanns fler anledningar att sätta i vrångstrupen, läs fantastiska bilder från min vän Sofies butik Gudrun Ödmann Antikhandel. Några av dom finner du på hennes blogg.

7 kommentarer:

 1. Vilket vackert litet bord! Jag förstår om du ångrar att du gjorde dig av med det :-).

  Jag gjorde mig själv av med ett mycket gammalt pelarbord för drygt ett år sedan, jag törs knappt tänka på att jag dessutom kastade det i en container "bara för att skivan var trasig" och "för att bordet luktade källare". Hmm...

  Ha en fin dag!

  Kram
  Beatrice

  SvaraRadera
 2. ...ja varför gör man av sig med saker som är så vackra...kanske för att fylla på med ännu mera vackra ting...jag hittade hit genom Gúa...och jag måste säga att jag är mycket glad över det!
  Tack för all inspiration!
  Hälsningar
  Magdalena

  SvaraRadera
 3. Oj jag snubblade visst in här :) och glad är jag för det! Mmm förstår att du hostar över det lilla bordet, det är verkligen vackert!
  Hit kommer jag gärna igen!
  Ha en bra fortsättning på dagen
  Karin

  SvaraRadera
 4. Jag förstår att du satte i halsen bordet är ju så vackert.
  Ibland ångrar man det som man har gjort av med...
  Mina bilder var tagna i skymmning och jag lekte lite med kameran..
  ha det så gott
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 5. Men oj,hur kan jag missat denna blogg? En man som har sjukt snygg smak...vilken dröm ;)

  JA,bordet är helt,helt underbart...men,men de finns alltid en anledning till allt som sker...tror jag...antagligen dyker nåt bättre upp... :)

  SvaraRadera
 6. Ja, varför gjorde du dig av med det, fniss....tänk vad man kan ångra sig ....har gjort många såna grejer själv...fast bänken du köpt var en riktig rysare!!
  Har själv en gustaviansk soffa som har den grönblå färgen på knoppar och framsidan i min hall....
  Marie

  SvaraRadera
 7. Isn't that the way it goes? We see something later in a magazine, or picture, and remember we had almost something identical. It happens to all of us. There is always something better around the corner!! Love your blog!! Meranda

  SvaraRadera