onsdag 24 februari 2010

Vackra favoriter..


..från Garbo Interiors, som jag ämnar besöka mot slutet av veckan. Ryktet går att dom fått in nya grejer, och inte minst att vårplantorna gjort entré i nypimpade växthuset! Sweet..

11 kommentarer:

 1. god morgon,
  de urnorna hade gärna fått komma hem till mig så vackra..
  Hoppas de har fått in massa fint.
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 2. Ah vilka läckre bilder och gamla möbler, smakfull blogg överlag och den "lillkillen", vilken goding! Trevligt du kikade in, vi ses igen! Mari.

  SvaraRadera
 3. Va kul med en kille i bloggvärlden....just inom inredning och gamla möbler....vem skulle inte vilja bo i ett rustikt gammalt kråkslott....i toscana eller den franska landsbygden vore inte så dumt det heller....

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite manlig fägring bland kommentarerna, det är man inte van vid... Lycka till med surdegen, det kommer gå som en dans! :)

  SvaraRadera
 5. Tack för att jag fick kika in på din inspirerande blogg. Vilka underbara möbler du bjuder på!
  Mvh Maria

  SvaraRadera
 6. Tack för att du tycker om min blogg. Ovanligt med en manlig besökare. Men super kul

  Vilka vackra möbler du visar, berätta mer om besöket på Garbo sen.

  Marit

  SvaraRadera
 7. Snygg bilder du visar genom din blogg. Det slitna minner om minnen från de som en gång brukat möblerna och skapar genast ett innehåll för dem och höjder dess skönhet. Ljuvliga möbler! Ha det gott, Marie

  SvaraRadera
 8. Hallå där!!

  Så härlig och inspirerade blogg!! Å extra roligt med en manlig inredningsbloggare. Dig ska jag ha koll på minsann :)!!

  Kramar från Inredningsfrun

  SvaraRadera
 9. Vackert vackert, dom urnorna skulle man ju gärna vilja ha. Låter som ett fint ställe du ska till, och en superfin blogg har du..wow!
  Ha en fin kväll
  Kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 10. Min bil tackar allra ödmjukast för komplimangen... Tjusig blogg du har, älskar också gamla pinaler, men känner mig lite som novisen vid spisen...
  Have av nice evening!
  Pia

  SvaraRadera
 11. AAHHHH...vilka URNOR! Ja, tack säger jag, det finns plats hemma hos mig! Fantastiska bilder...Garbo, där kanske man skulle avlägga visit! Jag älskar också gamla möbler med patina och skulle gärna bara möblera med sådana om jag kunde.
  Tack för en inspirerande blogg!
  Sussi

  SvaraRadera