onsdag 26 januari 2011

En svag aning av vårkänsla..


© www.carolinaromare.com 2011

..infann sig i veckan som gått. Djuren här hemma vrider sig mot ljuset, och man liksom.. andas ut..
Tack alla för dom fina hälsningarna och mailen om reportaget i Antik & Auktion. Det har värmt! Ingenting här hemma ser längre ut som det gjorde då, och jag ser fram emot att få visa mitt "nya" hem så småningom.

10 kommentarer:

 1. Vis GJERNE fleire bilder frå din flotte heim!

  Klem E

  SvaraRadera
 2. Vackert hem med så helt underbara möbler har du! Var tvungen och köpa tidningen och bara njuta!/Kram Merja

  SvaraRadera
 3. men...nu blev jag jättenyfiken..kan det se vackrare ut??...och jag som är så otålig...;))

  ja ja...jag får väl titta på det lilla grå söta garnnystanet sålänge;))

  Ha det gott i livet
  Vida

  SvaraRadera
 4. Hur mycket vackert som helst att beskåda här hos dig! Och 'Lillkillen' är ju onekligen en mycket vacker att se på han med! Har själv 2 långhåriga flickor här hemma som solat sig genom fönstren här idag! Vårkänslor!
  Din blogg och ditt vackra hem har väckt ett nytt intresse hos mig! Tack!
  Jag är självklart din senaste följare!
  Trevlig söndag!
  Tina

  SvaraRadera
 5. Nu har jag precis njutit av ditt härliga hem i Antik & Auktion, efter att läst tre antikvitetstidningar på raken var ditt reportage det enda som fastnade. Vilken samling fantastiska möbler, älskar de där grå-blå bleka nyanserna. Snygg kille, underbart hem, gillar katter, ingen ring. Hmm, för bra för att vara sant, just det, jäklar också! ; ) Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 6. hahaha...du har minsann förtrollad min vackra vän Maria Isabel..:)
  Men det förstår jag!

  Jag kan bara hålla med om allt hon skriver. Men framför allt...
  Du ger mig ro.

  Tusen Tack..3

  SvaraRadera
 7. Amazing blog, I have never seen such gorgeous scrumptious furniture...I had to hide my bank card it was getting panicky
  Lynnx

  SvaraRadera
 8. Hej! Läste reportaget om dig i Antik & Auktion och det fick mig verkligen att fastna! Det gick rakt in i hjärtat och jag gjorde faktiskt ett inlägg om det på min blogg igår, sedan fick jag veta av en av mina bloggläsare att du hade en blogg - roligt! Nu blir din blogg en av mina storfavoriter.
  Hälsningar Kristin

  SvaraRadera
 9. Hej Magnus.Ännu en beundrare som blev mycket glad och samtidigt imponerad av din förmåga att välja stil och vara konsekvent. Alla bilder var en njutning. Jag ser att du vuxit och blivit man. Vi träffades genom dina kamrater när du var barn här i byn. En ständigt hjulande och sjungande gosse. Min dotter köpte tidningen efter att ha läst din blogg. Och jag bara föll och föll och föll...

  SvaraRadera
 10. Brudar, ni skämmer bort mig.. :)
  PIA: jag hoppas du läser här igen i kommentarfältet, för jag vill skicka en extra kram till dig.. Kan inte få upp ditt ansikte framför mig, men jag förmodar att gossen du minns sjöng och hjulade i Tygelsjö? Han växte upp, men han sjunger och hjular fortfarande.. :)

  SvaraRadera