tisdag 10 april 2012

Är det inte lite smått otroligt..

..att man kan finna något sådant här på Hemnet? Det känns nästan som att titta i en bok av Lars Sjöberg när man ser bilderna från den välbevarade Skånegården från 1785. Originaldetaljer som dörrar, kalkstensgolv, furuplank, kakelugnar, väggmålningar och inte minst fast inredning så som sängar och skåp får ögonen att vattnas något, och jag kommer på mig själv med att le lite fånigt och skaka på huvudet.. Än är inte undrens tid förbi!

5 kommentarer:

 1. I love these, the painted wooden panels and doors.The colour and chalky paint are wonderful.

  SvaraRadera
 2. Lägg alla flyttplaner åt sidan tills vi fått plåta hemma hos dig!! Fast det där hamtaket var lätt att älska... och de skurade furugolven...och målningen på kakelugnen.... sååå flytt i augusti?

  SvaraRadera
 3. Ja, ibland blir man förvånad. Det mesta är sönderrenoverat men så dyker de upp sådana här pärlor ibland. Hoppas...hoppas att gården hamnar i rätta händer och blir uppskattad för sin slitna charm.

  SvaraRadera
 4. Ja, visst blir man lycklig!Precis just så där fånig som man bara blir av att konfronteras med något man inte riktigt tror på, men ändå hoppas är sant. Lite som förälskelse.

  SvaraRadera
 5. Hjälp, vad vackert!
  Tack för inspirationen, har du kanske en länk till annonsen? : )
  Jag tycker du ska köpa det såklart! : )

  SvaraRadera