tisdag 8 juni 2010

På torsdag..


..smäller det!
Då kommer Antik & Auktion hem till mig för att göra ett reportage, och det ska verkligen bli urkul! Så några spännande dagar av förberedelser blir det nu..
Ett hem som figurerat i flertalet tidningar är Martine Collianders och även om bilder därifrån finns över hela nätet tål dom att ses igen.. och igen..

6 kommentarer:

 1. Åhhh va spännande Magnus!!
  Jätteroligt, du få hojta hur det gick & i vilket nummer det kommer sen. Håller med dig fullständigt om Martine Collianders hem, älskar de ruffa tegelgolven & dörrarna!
  Ska försöka få iväg ditt Verbena-ljus imorgon då så du får det till stylingen (väntar bara på en rolig sak jag hade velat skicka med...).
  Ha en go vecka, kram

  SvaraRadera
 2. Så kul och så spännande!

  Då får jag hålla upp gluggarna för jag prenumererar på Antik & Auktion.

  Ja, M Collianders hem har man sett både här och där och den där fantastiska bokväggen har väl nästan blivit en klassiker i inredningssammanhang...

  Styla på nu då!
  Agneta

  SvaraRadera
 3. Spännande! Då måste du lova att du berättar när reportaget finns i tidningen. Blir ju så nyfiken!/Kram Merja

  SvaraRadera
 4. For et kompliment det er, når sånne flotte magasiner vil komme hjem og gjøre reportasje! Du må si fra hvilket nr. det er, så jeg kan forsøke å finne et eks. i Norge:-)

  SvaraRadera
 5. Oj vad spännande och roligt. När jag läser det här så har de redan varit där. Stressigt också kan jag tänka. HAr jag tyckt i alla fall när media dykt upp, även fast man, i bästa fall, fått veta dagen innan. Men när det är sååå snabba puckar så tar stressen över det roliga på nåt sätt.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Wouw, fantastik :)
  Please, tell me when it`s came out??

  -Sanna

  SvaraRadera